Masterclass AVG implementatie

Training op locatie

Iedere organisatie moet op 25 mei 2018 voldoen aan de nieuwe Europese privacy wetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit houdt in dat u de privacy (veiligheid) van persoonsgegevens binnen uw organisatie pro-actief moet waarborgen. Organisaties krijgen strengere verplichtingen en de betrokkenen wiens persoonsgegevens verwerkt worden, krijgen meer rechten onder de AVG. U zult achteraf ook moeten kunnen aantonen dat u er alles aan gedaan heeft om datalekken van persoonsgegevens te voorkomen. Hoge boetes, forse claims van betrokkenen en reputatie- en bedrijfsschade; zijn o.a. de gevolgen indien u niet aan de privacy wetgeving voldoet en/of er een datalek plaats vindt.

Pragmatische aanpak

Nu wilt u vooral weten hoe u dit zo praktisch mogelijk kunt voorkomen. Tijdens deze masterclass nemen wij u daarom mee in de pragmatische workflow en het management dat binnen uw organisatie nodig is, om privacy AVG proof en zo datalek vrij mogelijk te worden. We starten met de belangrijkste AVG begrippen zodat u wel een goed begrip krijgt en een goede start maakt.

Interne en externe privacy maatregelen

Hoe uw organisatie aan die verplichtingen en rechten kan gaan voldoen, daar gaat mr. Hella Vercammen, directeur The Legal Privacy Company B.V. en privacy expert, u tijdens de masterclass over informeren. Dit wordt dus vanuit een workflow en pragmatische aanpak gedaan, zodat u daarmee meteen in de praktijk aan de slag kan.

NBA PE-uren
Accountants ontvangen een certificaat voor 3 PE-uren met deze training.

Medeorganisator
Deze masterclass organiseren wij samen met onze zusterorganisatie The Legal Company B.V.

Aanmeldingsformulier

Vraag vrijblijvend informatie op of schrijf u in voor een van de bovenstaande masterclass!