Training AVG Management

Training op locatie

Nog steeds niet begonnen of klaar met de AVG implementatie of AVG compliance? Wij hebben een masterclass ontwikkelt om uw bedrijf hiermee op weg te helpen. De hoofdvraag die beantwoord wordt tijdens onze masterclass is hoe uw organisatie zo pragmatisch en werkbaar mogelijk de AVG kan naleven en dit ook zo kan houden.

Een goed begin is het halve werk. Vandaar dat wij u zullen leren hoe uw organisatie de privacyregelgeving aantoonbaar kan naleven. Welke volgorde qua management kunt u het beste doorlopen om uw organisatie stap voor stap privacy AVG proof te krijgen en om vervolgens ook privacy AVG proof te blijven. Wat zijn verplichtingen vanuit de AVG en welke zaken raden wij aan om tevens op orde te hebben? U zult het ˋnutˊ gaan inzien van al die wettelijke administratieve middelen en een beter begrip krijgen van de inhoud. Dat het geen papieren tijgers zijn maar echte hulpmiddelen. Middelen die datalekken en boetes voorkomen, die kunnen helpen om schade te beperken en welke ervoor zorgen dat er geen belemmeringen meer zijn voor uw klanten en business partners om met u in zee te gaan.

Tijdens deze masterclass doorlopen wij met u daarom de verplichte AVG-administratie en hoe deze documentatie doorwerkt in uw onderneming. Denk daarbij aan:

  • De data-inventarisatie (de roadmap voor de privacy administratie);
  • Verwerkingsregister;
  • Datalekregister;
  • Privacyverklaring;
  • Privacybeleid en protocollen;
  • Algemene voorwaarden privacy bepalingen;
  • Verwerkersovereenkomsten en data-uitwisselingsafspraken;
  • Organisatorische maatregelen zoals korte privacy awareness informatiebijeenkomsten voor het personeel, informatiefilmpjes op uw intranet, privacy awarnesskaarten en het privacybeleid;
  • Jaarlijkse update/audit op gevoerde privacybeleid.

De training duurt in totaal 3,5 uur met daarin 2 x 15 minuten pauze.

NBA PE-uren
Accountants ontvangen een certificaat voor 3 PE-uren met deze training.

Medeorganisator
Deze masterclass organiseren wij vanuit The Legal Company B.V., waar The Legal Privacy Company een onderdeel van is.

         

Offerteaanvraag

Vraag hier uw offerte aan. Graag bij de toelichting vermelden om welke training het gaat, waar uw bedrijf gevestigd is en hoeveel mensen aan de training zullen deelnemen.