Trainingen & masterclasses

TLPC verzorgt verschillende privacy trainingen en masterclasses voor het MKB. Ook is het mogelijke onze trainingen op eigen locatie te volgen en kunnen wij ze op maat maken.

Onze docenten

Onze trainingen worden u aangeboden in samenwerking met onze medeorganisator & zusterorganisatie The Legal Company (TLC). TLC is een CEDEO gecertificeerde opleider, waardoor u altijd bent verzekerd van kwaliteit. Zo is TLC glansrijk door de audit heen gekomen en kunnen wij daardoor aan accountants NBA PE uren verstrekken.

Multidisciplinaire aanpak

Onze docenten zijn gespecialiseerd in zowel de juridische als de organisatorische kant van het privacy recht. Onze partners kunnen u daarbij ook informeren over de technische- en verzekeringskant.

Kwaliteit erkenning

Onze privacy juristen zijn CIPP gecertificeerd. CIPP/E is een titel van de IAPP (International Association of Privacy Professionals) en wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van privacy certificering. Met een CIPP certificering toont u aan kennis te hebben van zowel globale- als specifieke regionale wet- en regelgeving in privacy en dataprotectie.

TLPC Kennissessies

28 juni 2019

Gratis ontbijt kennissessie 1 jaar AVG

Vorig jaar 25 mei 2018 is de AVG in werking getreden. Bent u benieuwd naar wat nu de ervaringen hiermee zijn in het zakenleven, wat de zakelijke gevolgen zijn van de AVG en wat de werkelijke risico’s zijn dat de Autoriteit Persoonsgegevens sancties oplegt? Kom dan naar onze gratis ontbijtsessie! Wij praten u bij.

TLPC Masterclasses

4 juli 2019

Masterclass Privacy en werknemers (3 PE-uren)

De AVG geldt ook richting uw werknemers, die steeds meer bewust raken van hun privacyrechten. Maar hoe moet u hier als werkgever mee omgaan? Tijdens deze masterclass wordt u getraind omtrent de privacy van de werknemer. Deze masterclass wordt gegeven in samenwerking met The Legal Privacy Company, onderdeel van The Legal Company.

TLPC trainingen op locatie

Op aanvraag.

Training AVG Management (3 PE-uren)

Tijdens deze masterclass nemen wij u daarom mee in de pragmatische workflow en het management dat binnen uw organisatie nodig is, om privacy AVG proof en zo datalek vrij mogelijk te worden.

Aanmeldingsformulier

Vraag vrijblijvend informatie op of schrijf u in voor een van de bovenstaande masterclasses!Voor welke training wil je je aanmelden?

Bekijk onze andere diensten

Wij bieden de juiste oplossingen om volledig privacy proof te ondernemen