Trainingen & masterclasses

TLPC verzorgt verschillende privacy trainingen en masterclasses voor het MKB. Ook is het mogelijke onze trainingen op eigen locatie te volgen en kunnen wij ze op maat maken.

Onze docenten

Onze trainingen worden u aangeboden in samenwerking met onze medeorganisator & zusterorganisatie The Legal Company (TLC). TLC is een CEDEO gecertificeerde opleider, waardoor u altijd bent verzekerd van kwaliteit. Zo is TLC glansrijk door de audit heen gekomen en kunnen wij daardoor aan accountants NBA PE uren verstrekken.

Multidisciplinaire aanpak

Onze docenten zijn gespecialiseerd in zowel de juridische als de organisatorische kant van het privacy recht. Onze partners kunnen u daarbij ook informeren over de technische- en verzekeringskant.

Kwaliteit erkenning

Onze privacy juristen zijn CIPP gecertificeerd. CIPP/E is een titel van de IAPP (International Association of Privacy Professionals) en wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van privacy certificering. Met een CIPP certificering toont u aan kennis te hebben van zowel globale- als specifieke regionale wet- en regelgeving in privacy en dataprotectie.

TLPC trainingen op locatie

Op aanvraag.

Training AVG Management (3 PE-uren)

Tijdens deze masterclass nemen wij u mee in de pragmatische workflow en het management dat binnen uw organisatie nodig is, om privacy AVG proof en zo datalek vrij mogelijk te worden.

Op aanvraag.

Training Privacy en werknemers (3 PE-uren)

De AVG geldt ook richting uw werknemers, die steeds meer bewust raken van hun privacyrechten. Maar hoe moet u hier als werkgever mee omgaan? Tijdens deze training wordt u getraind omtrent de privacy van de werknemer.

Aanvraagformulier

Vraag vrijblijvend informatie op over onze trainingen op locatie!Ik zou graag informatie willen ontvangen over de volgende training:

Bekijk onze andere diensten

Wij bieden de juiste oplossingen om volledig privacy proof te ondernemen