Trainingen & masterclasses

TLPC verzorgt verschillende privacy trainingen en masterclasses voor het MKB. Ook is het mogelijke onze trainingen op eigen locatie te volgen en kunnen wij ze op maat maken.

Onze docenten

Onze trainingen worden u aangeboden in samenwerking met onze medeorganisator & zusterorganisatie The Legal Company (TLC). TLC is een CEDEO gecertificeerde opleider, waardoor u altijd bent verzekerd van kwaliteit. Zo is TLC glansrijk door de audit heen gekomen en kunnen wij daardoor aan accountants NBA PE uren verstrekken.

Multidisciplinaire aanpak

Onze docenten zijn gespecialiseerd in zowel de juridische als de organisatorische kant van het privacy recht. Onze partners kunnen u daarbij ook informeren over de technische- en verzekeringskant.

Kwaliteit erkenning

Onze privacy juristen zijn CIPP gecertificeerd. CIPP/E is een titel van de IAPP (International Association of Privacy Professionals) en wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van privacy certificering. Met een CIPP certificering toont u aan kennis te hebben van zowel globale- als specifieke regionale wet- en regelgeving in privacy en dataprotectie.

TLPC masterclasses

6 februari 2020

Masterclass AVG Management (3 PE-uren)

Nog steeds niet begonnen of klaar met de AVG implementatie of AVG compliance? Dan is uw perfecte voornemen voor 2020: het volgen van onze Masterclass AVG management. De hoofdvraag die beantwoord wordt tijdens onze masterclass is hoe organisaties zo pragmatisch en werkbaar mogelijk de AVG kunnen naleven.

9 april 2020

Masterclass Privacy en werknemers (3 PE-uren)

De AVG geldt ook richting uw werknemers, die steeds meer bewust raken van hun privacyrechten. Maar hoe moet u hier als werkgever mee omgaan? Tijdens deze training wordt u getraind omtrent de privacy van de werknemer.

Inschrijfformulier

Schrijf u in voor één van onze Masterclasses:Ik wil mij inschrijven voor de volgende masterclass:

Bekijk onze andere diensten

Wij bieden de juiste oplossingen om volledig privacy proof te ondernemen